Autojen fiksaukset kätevinä palvelupaketteina Turun seudulla

Turun LaatuFiksaus tarjoaa asiakkaille autojen fiksausta erilaisina palvelupaketteina. Valitse itsellesi sopiva kokonaisuus ja varaa aika!

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Kokonaisvaltainen fiksaus pitää autosi kunnossa

Auton fiksauksella ylläpidät autosi jälleenmyyntiarvoa ja ehkäiset maalipinnan turhaa kulumista. Fiksaukseen kuuluu auton puhdistus ja esimerkiksi sen maalipinnan suojaaminen laadukkailla aineilla. Puhdas ja kiiltävä auto on aina näyttävä – ja tietenkin miellyttävä kuljettajalle ja matkustajille. 

 

Monet meistä viettävät autossa reilusti yli tunnin päivässä. Miksi et tekisi tuosta ajasta mahdollisimman mukavan? Tuo autosi meille fiksaukseen – pistämme sekä sisä- että ulkopinnat kuntoon.

Erilaiset palvelupaketit

Meiltä saat kevyemmät pesut ja pikavahaukset sekä lukuisia työtunteja vaativat kiillotusprojektit, jotka voivat sisältää vesihionnan ja keraamisen pinnoituksen. Voimme joko siistiä sisätilat tai pestä ne perusteellisesti märkäimurilla. Tarvittaessa voimme myös otsonoida hajut pois.

 

Palvelupakettimme:

  • Kevytfiksi: Kovavahaus + sisäpuhdistus 200 euroa
  • Perusfiksi: 1-step-kiillotus + kovavahaus + sisäpuhdistus 300 euroa
  • Superfiksi: 2-step-kiillotus + kovavahaus + sisäpesu 450 euroa

Valoisat, uudet ja avarat toimitilamme auttavat varmistamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Autosi kuivataan sisäpesun jälkeen sisällä. Pinnoitetut autot myös mahtuvat käsittelyn jälkeen sisälle suojaan sateelta.

Ota yhteyttä!

Sisätilojen puhdistus

Auton sisätilat tulee puhdistaa säännöllisesti mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Irtonaiset esineet auton ohjaamossa voivat aiheuttaa pahimmillaan vaaratilanteita. Vähintäänkin ne haittaavat matkustusmukavuutta. Tarjoamme kaksi palvelukokonaisuutta auton sisätilojen puhdistukseen.

  • Sisäpuhdistus sisältää imuroinnin, lattiamattojen pesun ja pölyjen pyyhinnän. Puhdistamme myös ikkunat huolellisesti, ja käytämme muovi-, vinyyli- tai nahkapinnoille soveltuvia suoja-aineita ehkäistäksemme UV-säteilyn haittavaikutuksia. Sisäpuhdistuksen hinta on 80 euroa.
  • Sisäpesu sisältää edellä mainittujen asioiden lisäksi myös sisustan tekstiilien, kuten penkkien ja kokolattiamaton pesun märkäimurilla. Sisäpesun hinta on 200 euroa.
  • Käytössämme on myös tehokas otsonaattori, jolla saamme poistettua epämiellyttävät hajut, kuten tupakan tai eläimien aiheuttamat hajut. Otsonoinnin yhteydessä suoritamme sisäpesun. Käsittelyä varten auto tulee jättää meille yön yli. Otsonoinnista veloitamme 50 euroa.
Puhelinkuvake

Tarjoamme kokonaisvaltaisia autojen fiksauksia Turun seudulla.

Ota yhteyttä ja varaa aika!