Autojen kiillotukset kokemuksella Turun seudulla

Turun LaatuFiksaus tekee autojen kiillotukset myllyttämällä eli puleeraamalla. Palvelemme pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla kaikkia autoilijoita Turun seudulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

1-step-kiillotus

1-step-kiillotus riittää poistamaan pienet naarmut sekä maalipinnan sameuden tai haalistumat. Käsittelyn jälkeen maalipinta kiiltää upeasti, mutta syvemmät naarmut jäävät paikalleen. Hologrammien välttämiseksi 1-step-kiillotus tehdään epäkeskokoneella ja tarkoitukseen soveltuvilla kiillotusaineilla. 

 

1-step-kiillotus on usein käytetty palvelu silloin, kun asiakas on myymässä autoa. Palvelun hinta alkaa 200 eurosta.

2-step-kiillotus

2-step-kiillotuksessa käytämme rotarykonetta ja leikkaavampaa kiillotusainetta ennen epäkeskokonetta. Rotarykoneella saamme poistettua maalipinnasta naarmut, ja epäkeskokoneella viimeistelemme maalipinnan hologrammittomaksi. Lopputuloksena on kauttaaltaan peilimäinen kiilto.

 

Asiakkaamme valitsevat usein 2-step-kiillotuksen itsellä pidettävään autoon tai ennen pinnoitusta. 2-step-kiillotusten hinnat alkavat 300 eurosta.

3-step-kiillotus

3-step-kiillotuksessa vesihiomme auton maalipinnan ennen rotarykoneen tai epäkeskokoneen käyttämistä. Teemme vesihionnan tarkasti liikaa maalipinnan kuluttamista varoen.

 

Vesihionta on tarkkuutta ja ammattitaitoa vaativa toimenpide. Ilman riittävää osaamista todennäköistä on, että vesihionta puhkaisee auton maalipinnan. Tällöin tarvitaan maalaria.

 

Vesihionnan avulla saadaan poistettua syvimmätkin naarmut ja mahdolliset maalipinnan epätasaisuudet, kuten niin sanottu appelsiinipinta. 3-step-kiillotuksen hinnat alkavat 600 eurosta.