Autojen kiillotukset vuosikymmenen kokemuksella

Turun LaatuFiksaus tekee autojen maalipintojen ehostukset myllyttämällä eli puleeraamalla. Palvelemme pitkän, yli vuosikymmenen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla kaikkia autoilijoita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

1-step-kiillotus

1-step-kiillotus riittää poistamaan pienet naarmut sekä maalipinnan sameuden tai haalistumat. Käsittelyn jälkeen maalipinta kiiltää upeasti, mutta syvemmät naarmut jäävät paikalleen. Hologrammien välttämiseksi 1-step-kiillotus tehdään epäkeskokoneella ja tarkoitukseen soveltuvilla kiillotusaineilla. 

 

1-step-kiillotuksen hinnat ovat seuraavat:

Henkilöauto 250 euroa

Pakettiauto 350 euroa

Suuri Pakettiauto 450 euroa.

2-step-kiillotus

2-step-kiillotuksessa käytämme rotarykonetta ja leikkaavampaa kiillotusainetta ennen epäkeskokonetta. 2-step kiillotus poistaa noin 85-90 prosenttia naarmuista ja lopputulos on hologrammiton kauniisti peilaava maalipinta.

 

2-step kiillotuksen hinnat ovat seuraavat:

Henkilöauto 350 euroa

Pakettiauto 450 euroa

Suuri Pakettiauto 550 euroa.

3-step-kiillotus

3-step-kiillotuksessa käymme auton ensin läpi todella leikkaavalla kiillotustahnalla ja -laikalla rotarykonetta käyttäen. Seuraavassa vaiheessa käytämme rotarykonetta sekä keskileikkaavaa tahnaa ja -laikkaa. Lopuksi viimeistelemme autosi epäkeskokoneella ja viimeistelytahnalla jotta saamme peilimäisen kiillon. 3-step kiillotus poistaa autostasi noin 99 prosenttia naarmuista.

 

3-step kiillotuksen hinnat ovat seuraavat:

Henkilöauto 450 euroa

Pakettiauto 550 euroa

Suuri pakettiauto 650 euroa.