Huolelliset autojen pesut Turun seudulla

Turun LaatuFiksauksen palveluihin kuuluvat autojen pesut. Teemme sekä ulkopintojen pesut että moottoritilojen pesut. Pesemme auton pinnat huolellisesti käsin, jotta jälki on varmasti puhdasta eikä auton pinta naarmuunnu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ulkopintojen pesut

Käsinpesulla pidät huolta autosi maalipinnasta, vältät turhat automaattipesujen aiheuttamat naarmut ja saat autosi kunnolla puhtaaksi. Automaattipesu ei puhdista autosi ovenvälejä tai huomioi juurikaan ulokkeita ja syvennyksiä, joten lopputulos ei aina ole riittävä.

 

Me pesemme auton ensin esipesuaineella, jonka levitämme vaahdottimella. Pesemme auton ovenvälejä myöten pesukintaalla. Puhdistamme myös vanteet tarkoitukseen soveltuvilla harjoilla ja pesuaineilla. Pesun jälkeen kuivaamme autosi huolellisesti mikrokuituliinan avulla. Käsinpesujen hinnat alkavat 30 eurosta.

 

Käsinpesun yhteydessä voimme tehdä myös pikavahaukset 20 euron lisähintaan. Pikavahauksella saat vettä hylkivän pinnan autollesi, ikkunoita sekä muovi- ja kumiosia myöten.

 

Jos autosi on tulossa laajempaan käsittelyyn, suoritamme autollesi pesun yhteydessä myös raudanpoiston sekä pienpoiston. Voit myös hankkia raudanpoiston ja pienpoiston tavallisen autopesun yhteydessä 20 euron lisähintaan.

Moottoritilojen pesut

Auton moottoritilan pesu on aina syytä suorittaa erityistä tarkkaavaisuutta noudattaen. Meiltä löytyy kokemusta jo tuhansien pesujen verran, joten voit kääntyä luottavaisin mielin puoleemme. Ammattitaidostamme huolimatta teemme moottoritilojen pesut aina asiakkaan omalla vastuulla.

 

Puhdistamme öljyvuotojen jäljet ja muun lian moottoritilasta tarkoitukseen soveltuvilla pesuaineilla. Palvelun hinta on alkaen 30 euroa. Hinta sisältää hoito- ja ehostustuotteet muoviosille sekä moottoritilan päällipuolisen kuivauksen. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Yhteystiedot

Monipuoliset palvelut autoilijoille

Ulkopintojen ja moottoritilojen pesujen lisäksi tarjoamme autoilijoille autojen fiksaukset, pinnoitukset ja kiillotukset pitkään kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla. Osaavien tekijöiden, oikeiden tuotteiden ja huolellisen työn avulla varmistamme aina erinomaisen lopputuloksen.