Osaavaa auton pinnoitusta Turun seudulla

Turun LaatuFiksaus tekee autojen pinnoitusta osaavin ottein Turun seudulla. Pinnoitamme sekä maalipinnat että muut pinnat, kuten vanteet, ikkunat sekä nahka- ja tekstiilipinnat. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat myös fiksaukset, pesut ja kiillotukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Auton ulkopinnan keraaminen pinnoitus

Pinnoitus on oikea vaihtoehto, kun haluat pitää auton hyvässä kunnossa ja hyvännäköisenä. Pinnoitus toimii hieman kuten vahaus, mutta saat vielä suojaa naarmuuntumista vastaan sekä huomattavasti paremman kemikaalien keston. Siinä missä vahat voi pestä pois liuottimilla, keraaminen pinnoite kestää liuottimet, hapot ja emäkset.

Aina ennen keraamisen pinnoitteen asennusta auton maalipinta tulee vähintään pesun lisäksi syväpuhdistaa alkoholilla rasvan poistamiseksi. Näin
pinnoite pystyy kiinnittymään puhtaaseen maalipintaan. 

 

Pinnoitteiden hinnat ovat seuraavat:

Henkilöauto/Pakettiauto/Suuri pakettiauto

-Ultracoat Carbon 2 kerrosta 275/350/400, kesto 12kk/20tkm

-Ultracoat Ceramic set 400/500/600, kesto 36kk/40tkm

-Ultracoat Magnite 2 kerrosta 500/550/600, kesto 48kk/80tkm

-Ultracoat Premium Ceramic Set 600/700/800, kesto 60 kk/100tkm

Auton muiden pintojen pinnoitus

Myös muut auton pinnat on mahdollista pinnoittaa. Esimerkiksi vanteille on oma pinnoitteensa. Käytetyn vannesarjan pinnoitus maksaa meillä pesuineen 170 euroa. Pesemme vanteista kaiken irtoavan lian pois ja käsittelemme ne kauttaaltaan pinnoitteella. Pinnoitusta varten vanteiden tulee olla irti autosta.

 

Pinnoitamme myös ikkunat lasipinnoille suunnitellulla pinnoitteella. Pinnoitettu ikkuna hylkii vettä, ja esimerkiksi moottoritiellä ajettaessa vesi valuu ikkunoilta pois. Pyyhkijöitä ei välttämättä tarvitse käyttää lainkaan. Likaa hylkivät ikkunat tuovat lisää turvallisuutta, sillä näkyvyys parantuu. Ikkunoiden pinnoitus maksaa meillä 80 euroa.

 

Myös nahka- ja tekstiilipinnat voi pinnoittaa. Pinnoituksen avulla esimerkiksi kangaspenkeistä saa likaa ja tahroja hylkivät. Nahka- ja tekstiilipintojen pinnoituksen maksavat 100 euroa.

 

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Pikavahaus tai vahaus

Kaikkein pienimmillään auton maalipintaa voidaan suojata pikavahauksella, joka maksaa käsinpesun yhteydessä vain 20 euroa. Pikavahaus suojaa autosi maalipintaa noin kuukauden ajan.

 

Kovavahaus sisältää aina huolellisen valmistelupesun oikeita ja riittäviä aineita käyttäen, maalipintaa kuitenkaan turhaan kuormittamatta, sekä itse vahauksen. Teemme vahauksen synteettisellä kovavahalla, niin kutsutulla sealantilla. Vahattu auto hylkii vettä ja likaa. Vahaus myös suojaa autosi maalipintaa pinttymiltä ja UV-säteiltä. Vahauksen hinta on henkilöautolle 150 euroa.

 

Kovavahaus tulee uusia noin puolen vuoden välein. Myönnämme kovavahaukselle kuuden kuukauden takuun.