Osaavaa auton pinnoitusta Turun seudulla

Turun LaatuFiksaus tekee autojen pinnoitusta osaavin ottein Turun seudulla. Pinnoitamme sekä maalipinnat että muut pinnat, kuten vanteet, ikkunat sekä nahka- ja tekstiilipinnat. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat myös fiksaukset, pesut ja kiillotukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Auton ulkopinnan keraaminen pinnoitus

Pinnoitus on hyvä vaihtoehto, kun haluat pitää auton hyvässä kunnossa ja hyvännäköisenä. Pinnoitus toimii kuten vahaus, mutta lisäetuna saat vielä pientä suojaa naarmuuntumista vastaan sekä huomattavasti paremman kemikaalin keston. Siinä missä vahat voi pestä pois liuottimilla, keraaminen pinnoite kestää liuottimet, hapot ja emäkset.

Aina ennen keraamisen pinnoitteen asennusta auton maalipinta tulee vähintään syväpuhdistaa alkoholilla rasvan poistamiseksi. Näin
pinnoite pystyy kiinnittymään puhtaaseen maalipintaan. Oikein asennettu pinnoite myös pysyy vuosikaudet!

 

Joskus pinnoite saattaa mennä ”tukkoon”, ja sinusta voi tuntua siltä, että maalipinta ei enää hylji vettä ja likaa. Suosittelemmekin pinnoituksen ottaneille asiakkaillemme ylläpitopesua puolen vuoden välein. Ylläpitopesussa puhdistamme pinnoitetun maalipinnan oikeaoppisesti ja saamme taas pinnoitteen toimimaan.

 

Keraaminen pinnoite 5 vuoden takuulla maksaa alkaen 450 euroa.
Keraaminen pinnoite 7 vuoden takuulla maksaa alkaen 650 euroa.

Auton muiden pintojen pinnoitus

Myös muut auton pinnat on mahdollista pinnoittaa. Esimerkiksi vanteille on oma pinnoitteensa. Käytetyn vannesarjan pinnoitus maksaa meillä pesuineen 170 euroa. Pesemme vanteista kaiken irtoavan lian pois ja käsittelemme ne kauttaaltaan pinnoitteella. Pinnoitusta varten vanteiden tulee olla irti autosta.

 

Pinnoitamme myös ikkunat lasipinnoille suunnitellulla pinnoitteella. Pinnoitettu ikkuna hylkii vettä, ja esimerkiksi moottoritiellä ajettaessa vesi valuu ikkunoilta pois. Pyyhkijöitä ei välttämättä tarvitse käyttää lainkaan. Likaa hylkivät ikkunat tuovat lisää turvallisuutta, sillä näkyvyys parantuu. Ikkunoiden pinnoitus maksaa meillä 60 euroa.

 

Myös nahka- ja tekstiilipinnat voi pinnoittaa. Pinnoituksen avulla esimerkiksi kangaspenkeistä saa likaa ja tahroja hylkivät. Nahka- ja tekstiilipintojen pinnoituksen hinnat alkavat 100 eurosta.

 

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Pikavahaus tai vahaus

Kaikkein pienimmillään auton maalipintaa voidaan suojata pikavahauksella, joka maksaa käsinpesun yhteydessä vain 20 euroa. Pikavahaus suojaa autosi maalipintaa noin kuukauden ajan.

 

Kovavahaus sisältää aina huolellisen valmistelupesun oikeita ja riittäviä aineita käyttäen, maalipintaa kuitenkaan turhaan kuormittamatta, sekä itse vahauksen. Teemme vahauksen synteettisellä kovavahalla, niin kutsutulla sealantilla. Vahattu auto hylkii vettä ja likaa. Vahaus myös suojaa autosi maalipintaa pinttymiltä ja UV-säteiltä. Vahauksen hinta on alkaen 150 euroa.

 

Kovavahaus tulee uusia noin puolen vuoden välein. Myönnämme kovavahaukselle kuuden kuukauden takuun.